12/05/2011
II EDICIÓ DEL VIDENIT
Mas Figueres celebra la II Edició del VideNit amb record d' assistència

El passat dia 30 d'abril, a les 19:30h., MAS FIGUERES va organitzar en els seus jardins la segona edició de la festa “VideNit” en la qual van participar productors de vi de les D.O.Q. Priorat i la D.O. Montsant. L'acte pretenia apropar els vins de la zona al públic i sumar en una nit màgica els esforços dels productors de vi.

El “VideNit”, que ja es va celebrar el passat any amb un gran èxit en afluència combina la degustació de vins de la zona amb la cultura i la gastronomia sota el cel estavellat. Música, bona conversa i bons vins es van sumar a la calor de tots els assistents que van fer d'aquesta nit una vetllada inoblidable.

Els cellers que van participar a l'esdeveniment van ser: Mas Martinet Viticultors, Cellers Mas Alta, Trio Infernal, Costers del Siurana, Ferrer Bobet, Celler Joan Simó, Portal del Priorat, Vinyers de Ithaca, Viticultors Mas d’en Gil, Celler dels Pins Vers, Orto Vins, Celler Laurona, Celler Vendrell Rived, Celler la Cova dels Vins i Celler Dosterras. També va participar el molí d'oli Vaig moldre Miró Cubells amb un tast d'olis.