BodegaAnimacion

This text will be replaced by the Flash content.

Enoturisme

 

Mas Figueres es troba envoltada de vinya i amb una gran cultura del mon del vi del Priorat. Per això podem organitzar tasts de vins, degustacions i visites a diferents cellers de la zona, sempre amb reserva prèvia.

 
 
Truca'ns i consulta les diferents possibilitats que podem oferir-te tant per a particulars com per grups, empreses, etc.
 
 
 

Col·laborem amb diferents cellers que us obren les seves portes per aprofundir en el mon del vi del Priorat: 

 

CELLER EL MASROIG: 

És un dels celler més importants de la comarca del Priorat. La seva fundació es remunta a inicis del segle XX, concretament a l’any 1917. Compta amb prop de 500 ha de vinya pròpia, totes elles emparades sota la Denominació d’Origen Montsant, essent el celler més gran de la denominació.

 

Per estar allotjats a Mas Figueres teniu un 2x1 en la visita al celler: www.cellermasroig.com/
 
 
 

CELLER SANTGENÍS I VAQUÉ: 

El 1978 Pere SANGENÍS i Conxita VAQUÉ van començar a plantar vinyes a les terres de Pere a Porrera, DOPRIORAT. Sabem que aquestes terres ha estat al costat matern de la seva família -MONLLEÓ- des d'abans de 1700, i en el qual les vinyes es cultivaven principalment. 

VISITA i DEGUSTACIÓ DE 5 VINS GRATUÏTA per estades de 2 o més dies:  www.sangenisivaque.com/ 

 

 

MOLÍ D'OLI MIRÓ CUBELLS: 

Inclou una vista a una finca on es pot veure el cultiu de l'olivera en coster, la visita a les instal·lacions del molí de l'oli on es podran admirar uns olivers mil·lenaris, la visita a una finca al parc Natural de Montsant on explicarem les noves varietats introduides i l'origen de la nostra concepció de fer oli, i finalment una visita a la botiga museu de Scala-Dei, on es farà una cata d'olis. Tota la ruta es fara amb tot-terreny.

Preu especial clients Mas Figueres: 15€

Preu només visita molí: 3€ 

Més informació a: www.molideloli.com/

 

 

VISITA CELLER MAS MARTINET: 

El recorregut de 2,5 hores inclou la visita a la finca del Mas Seró on tastarem el vi Martinet Bru, la visita a la finca dels Escurçons, on tastarem el vi de Els Escurçons i la visita al celler,  on tastarem un dels vins en procés d’elaboració i el vi Clos Martinet. Els tastos aniran acompanyats d’uns tastets de productes locals.

L’horari de la visita és de dilluns a divendres a les 10:30 i a les 15:30h. Dissabtes a les 11h. 

El preu de la visita és 28 €/persona (màxim 8 persones)